Latexhandsker

Abena, Undersøgelseshandske Glat, Latex, Natur, 100 stk.

Pudderfri latex undersøgelseshandsker fra Abena, er et godt valg hvis kvaliteten er vigtig. Handskerne har en glat overflade, men med en god pasform og gennemfølingsevne. Fås eksempelvis med en tykkelse på 0,11 mm.

Undersøgelseshandsker fra Abena er ofte meget elastiske, smidige og har en god pasform. Resultatet er en sublim gennemfølingsevne, der styrker kvaliteten i arbejdet. Handskerne har en glat overflade, så hvis du søger en handske der giver et sikkert greb, kan Abenas latex engangshandske med tekstureret overflade anbefales i stedet.

Undersøgelseshandsker fremstillet af latex

Disse engangshandsker til undersøgelse er fremstillet af naturgummi og har et lavt indhold af latexproteiner. Er der mistanke om latexallergi, anbefales det dog altid at man vælger en nitrilhandske.

Gode til undersøgelse, behandling og pleje

Undersøgelseshandskerne er primært velegnet til på brug hospitaler, lægeklinikker eller lignende, hvor der er vigtigt at bakterier og andre mikroorganismer, ikke overføres mellem mennesker. Af samme grund bliver de også kaldt medicinske handsker. Undersøgelseshandskerne er usterile og kan derfor bruges inden for behandling og pleje – men ikke inden for kirugi, eksempelvis.

Engangshandskerne er dog fødevaregodkendte, hvilket betyder at de er også kan anvendes i køkkener. De kan også anvendes til let rengøring, fx. med mikrofiberklude, hvor du ved brug af handskerne, undgår at udtørre huden.

Hvordan skal man bruge handskerne?

Engangshandskerne fåes i et bredt udvalg af størrelser, lige fra x-small, small og medium, til large og x-large. Det er vigtigt at du ikke bærer ure, ringe eller andre beklædningsgenstande under ringene, da du risikerer at handskerne ødelægges. Huden skal desuden være helt tør før man tager handskerne på.

Selvom engangshandskerne ser intakte ud, er det altid en god idé, at vaske hænder eller desinficere hænderne, efter brug. Dette skyldes at man under handskerne skaber et varmt og fugtigt miljø, hvor huden normale niveau af bakterier øges. Pga. af det fugtige miljø der kan opstå under handskerne, kan det være en god idé at bære et par bomuldshandsker under engangshandskerne – det kræver bare at de handsker du køber, er en størrelse større end hvad du normalt bruger.

Abena varenummer:

X-Small – 3864. Small – 389201. Medium – 3893. Large – 3894. X-Large – 3895.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *