Drypgarn med velcro, 40 cm

Drypgarn med velcrobagside i standardkvalitet. Anvendes til drypsystem, når man ønsker at undgå besværet ved lommefremførere. Passer til 40 cm alufremfører.

Klassisk drypgarn, med den smarte detaje, at moppen er udstyret med velcrobagside. Dette betyder at moppen kan benyttes med en almindelig alufremfører, som gør skift af moppen lettere og hurtigere end almindelige drypgarn med lommer.

Drypgarn benyttes ved at benytte ét drypgarn som udlægningsmoppe, for derefter at tørre gulvet tørt med et tørt drypgarn. Metoden her går under betegnelsen “drypsystem” – moppen her kan dog også benyttes til kop-systemet, hvor der udlægges væske direkte på gulvet, ved hjælp af eksempelvis et målebærger.

Dette drypgarn med velcro er fremstillet af Nordisk Microgiber, af 80% bomuld og 20% polyester. Dette gør drypgarnet ekstra absoberende og langtidsholdbar, da alle syninger ydermere er forstærkede med dobbeltsyninger.

Denne moppe kan benyttes til alle gulvtyper ved gulvvask. Dog er kop- og drypmetoderne ikke nødvendigvis lige velegnede til eksempelvis klikgulv, da disse gulvtyper ikke så let tåler større mængder vand.

Find og køb produktet ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *