Mopbox, Hermetic 20 liter

Opbevarings- og klargøringsboks til forfugtede mopper, som har en kapacitet på 20 liter. Låg medfølger. Passer til 40 cm mopper. Mopboxen har en høj kapacitet, og passer som sagt til 40 cm mopper, som er den mest benyttede størrelse mopper i Danmark.

Sådan bruger du systemet:

Læg blot mopperne ned i spanden, og doser herefter den rette mængde rengøringsvand. Alternativt, benyt da mopboxen til at opbevare nyvaskede mopper (forimprægnering). Boksen holder herefter mopperne fugtige i op til 12 timer. Vi anbefaler at du lader mopperne ligge nogle minutter med velcrobagsiden nedad, hvorefter at du vender mopperne 180 grader rundt. Hermed bliver mopperne fugtige på hele tekstilstykket, samtidig med at velcroen ender med at vende opad, således at du nemt kan tage mopperne op med din velcrofremfører.

Husk ikke at anvende universalrengøringsmiddel, til løbende rengøring af linoleum og trægulve. Univeralrengøringsmiddel indeholder nemlig ikke plejemiddel, hvorved at gulvet ikke plejes. Her skal du i stedet bruge vaskeplejemiddel, som indeholder plejende olier.

Har du spørgsmål til brug af mopsystemet, hjælper HUMA.dk hellere end gerne. Ring blot til dem på +45 70404500 for konkret vejledning.

Se mere på denne side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *