Sani 100 Free Smartdose

TASKI Sani 100 free SD

Alkalisk sanitetsrengøringsmiddel fra Diversey Sealed Air i SmartDose-doseringsflaske. Indeholder ikke parfume eller farvestof. Indhold 1,4 liter.

Køb online på HUMA.dk

Køb nu

TASKI Sani 100 free SD er et højtkoncetreret sanitetsrengøringsmiddel fra Sealed Air Diversey Care, til rengøring af alle sanitetsoverflader som tåler vand. Produtet er svanemærket, og dermed blandt de mindst miljøbelastende produkter inden for sin kategori. Brug TASKI Sani 100 free til at fjerne almindeligt sanitært snavs såsom sæberester, kostmetik, kalksæbe og hudfedt.

Udover at selve kemien i dette produkt er særdeles effektivt, findes den helt store fordel ved valget af TASKI Sani 100 free SD i, at produktet leveres i praktisk SmartDose-flaske. Dette er et indbygget doseringssystem, som let og enkelt doserer en passende mængde sanitetsrengøringsmiddel, til enten en 500 ml sprayflaske eller en 5-liters spand. Herved rækker produktet til henholdsvis 280 og 100 genopfyldnigner, hvilket gør produktet særdeles miljøvenligt og omkostningseffektivt i brug.

Har du spørgsmål til TASKI Sani 100 free SD eller SmartDose-systemet generelt, er du meget velkommen til at kontakte forhandleren ovenfor for konkret vejledning. Forhandleren vil meget gerne dele de mange fordele med dig, som der er ved at gøre brug af SmartDose-systemet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *